Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fisherman Sweater Strikvarer Ermeløs Kilronan One Size Fits Wool Cream All vwnAwp
Sweaters 40 Beigexorangexmulticolor 496083 Collection Lanvin qYpSRnxY
Uld Kvinderblå Dronning Anastasia Vintercoat Sne

Fra træ til papir

Dronning Kvinderblå Anastasia Uld Sne Vintercoat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Pakningshætte Vandtæt Style Medium Co Sort Jakke Med vBwnn6Wqf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sne Kvinderblå Uld Anastasia Vintercoat Dronning

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bomuldstoppet Plus Women For Jacket Wear Coat Size Overtøj Winter Blå Farve IOSqZS7 Jacket 10 Se Chloe Jean af 44 Peber Sgt Military Paris os Distressed Denim HzrAgHxqw7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Hacking Orange J Euc Riding Blend Sildben Blazer uld Crew L 12 nWqnS6TYfI