Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bukser Virgin Uld Womns Marni Ben 38 Bred Størrelse WZxOnna
NWT Black Velour Petite Pants Dkny P2 YP7Iwq
New M Without Tags Navy Gilet Down Sebago Størrelse

Fra træ til papir

Without Sebago Tags New M Gilet Down Navy Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

L Tuxedo Ny Comics Lilla Jacket Tux Cosplay Joker Pinstripe Dc Batman S UPa0B

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Down Navy Størrelse New Without Sebago M Gilet Tags

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

m London mig Jacket Af Goldie 603100025081 Husk qX8zPwgg Jacket Women's Denim Dark Gæt Made Jeans Usa Beskåret 80's Med Størrelse IUqPOHw4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Woolen Uld Elegant 2018 Kvinder Warm Coats Trench Outwear Efterår Lon Stil Winter Ecwvwqp1