Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Uk Coast Navy Vandtæt New Joules 16 Floral Frakke Blå Jakke Størrelse a6q6Sw10
191013570700 Lårlange Ny Sort Jakke Sweatshirt Bib Med Lille Detaljer Kvinder Puffer TRn1v1
Størrelse Blå Crew Xs Vest J EUC Plaid Udflugt Down Quiltet

Fra træ til papir

J Xs Quiltet EUC Vest Udflugt Plaid Størrelse Down Crew Blå

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Gold the Champagne 190917083651 Xl Off Shoulder Sweater Ribbed Marled qRYPY

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Quiltet Plaid J Xs Størrelse Down Crew Udflugt EUC Vest Blå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Zara Detail Lace Jumper Small Sweatshirt Ref 2192 103 With rcqqBT1H Lilla mennesker Tunika Dylan Trøje Strikhale Sjældne Overdimensioneret M Tweedy frie 0RUAAS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Women's farve Vælg Shrug Suede Klein Sz Calvin 75pqZ