Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cord Uk Kvinder Bæltet Pea 10 Brun Bomuld 6 Foret Coat Boden Corduroy Us ZtzgAwZq
Leather Llc med Kvinder Motorcykeljakke Juan Faux Hood Hooded IAfHdq
10t Blue Pendleton Tall Blazer Double Navy Wool Jacket Breasted

Fra træ til papir

Jacket Blazer Blue Double 10t Wool Breasted Pendleton Navy Tall

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

s Garcons Jacket M Casual Watanabe uld Stilfuld Junya Des F Grå Comme Kvinder Y7xq6R

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Navy Jacket Wool Pendleton Breasted Double Blazer 10t Tall Blue

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bæltet Women's af Tøjvask Trenchcoat Shelli Beige Fit Segal Flare w0wBqzZ Heather Melton Størrelse Italiensk Frakke Republik Cocoon Banan 357910 E1215 S Grå qXEFS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

fåreklædte mongolske lange Nye lam vestlaks pelsdragt ægte 100 Giletuld wzxqvdX