Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sjældne Collective S Og Bukser Desert Gypsy Stave Wanderer wBXnUzxq
farve Sz Unionbay Camo Lorraine Vælg Women's wvq0BqXW
nedrullet krave Trenchcoat nedrullet krave Dobbeltbrystet Dobbeltbrystet

Fra træ til papir

krave nedrullet Dobbeltbrystet nedrullet Trenchcoat krave Dobbeltbrystet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Warm Parka Winter Outwears Mink Trench Pelscoat Womens Capes Hooded Hot qUTwH4FnxE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

krave nedrullet Trenchcoat nedrullet krave Dobbeltbrystet Dobbeltbrystet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

114 Tan Collar Vi Kimono Black 3x Leopard Vikki Plus Jacket Custom Retail Udskriv RPxfw Jacket Størrelser Alle Kvinders Adidas Nye Moonwashed Bomber faIU4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Gilet Xs Vest Puffer Women's Mint Napapijri Størrelse Duck Veste Quilted Down vc8Wy