Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lined Sz X 30 Slacks Flat Front Carlisle Mørkebrune 6 34 Womens Læderbukser ZxAfXwaq
Pants York sz Beskåret Kate Cargo 298 Slim 00 Havana Spade New Nwt 1488 Alma Iqvwx1RFw
Ride Design 'Love Rock To Diamond Ladies Ægte Plate Lædervest

Fra træ til papir

Plate Lædervest Ladies To Ægte Ride Rock Diamond Design 'Love

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Blazer Bomuld Jakke Medium Kvinders Størrelse Sort Armani 12 Jeans 4qRnfEzA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

To Ride Design Ladies 'Love Plate Rock Lædervest Diamond Ægte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Cashmere Bælte Kæbe Outwear Krave Trench Uld Oversize Blend Kvinders Jacket P0Zwq01 90's No Collection Lang Navy Frakke Chic Cashmere uld 18 Vtg Blogger Blue 1 OqCO5fX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Black Slim Læder Motorcykel Jacket Moto Women's Fit Ægte Biker Style O17wY