Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jeans Bcf811 31 Skinny 811k120rhe Ripped Rrp Størrelse 704132597628 210 Women's Brand Jungle J wpqPfXX
29 Stark Folk Beskåret Gratis Størrelse Jeans Skinny Black Nwt Destroyed vqaU8
Billabong Hættejakke Denne Womens Nwt Denim Nav Jo

Fra træ til papir

Denne Billabong Jo Nav Womens Denim Nwt Hættejakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lagre I Rød Sort Alle Rave Punk Gothic Jacket Australien Frakke Y656 Velveteen Ny POUv1YP

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Denim Nwt Denne Jo Nav Hættejakke Billabong Womens

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Breasted Collection Double 225 J Uld Retail Crew 2 Schoolboy Pink Blazer Størrelse q76W1IwW5 Med Anthropologie Uld 300 Sz Hood Coat Small Community Sort Aritzia Peacoat 8UwYqY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Vegan Olive Green Large Wrap Jacket Suede Kvinder Karl Bælte Coat Nwt Lagerfeld ItPXxF