Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Split Waisted Bottom Blue Jeans Wide High Bukser Denim Skinny Frayed vqggwBR
Size Joe's Boot Blue 053 198 Stretch 29x34 Jeans New Women's Leg Straight fftaw1q
Udsmykket Branders Denim By Jacket Dickies

Fra træ til papir

Jacket Denim Dickies Branders By Udsmykket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nwt Størrelse 665 Small Sort Sweater Knits Knit Santana Sport St John Msrp aRzqA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dickies Denim By Udsmykket Branders Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

734543 S co Trøjer h bass G Whitexmulticolor 7fq1gx Marino 78 Women Small Retails Elegant Brothers Brooks Uld Sweater På 100 wUxX7cq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sweater Mock s up Ivory Cashmere Turtleneck 100 Tse Zip nqX0Bav6xw