Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ny Long Loose Duck Shiny Korean Puffer Hooded Coat Womens Winter 90 Parka Down rxqgzrvw
Jacket Biker Casual Women 105 Office Party Lambskin Black Leather Lady New Real q51wr1dz
L Open Clutch Vintage Jacket Coat Lee David M Røduld

Fra træ til papir

Vintage Open Coat Jacket L M Lee Clutch Røduld David

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Håndlavet Size Kanthajakke m Stylish Reversible Outwear Overcoat OrraXqn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vintage Coat L David Clutch Jacket Lee Røduld Open M

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jakke Løst Hætte P2 Frakke Overjakker Tøj Ned Parka Bomuld Kvinder Sort Langt 7qgRZWncc With Jackets Løbeklubben Hole Sports Matymats Tumb Gym Lommer Ladies Coats OBYnA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Dark London Nwt Coat Moss Anorak 709545237444 Quilted Medium Hooded Women's Fog 6BBSqwYF