Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

T Mix Stor Grå Frakke Daniela Freeman 14 Størrelse Kvinder Porter 12 W6OPPqf
Jacket Størrelse Free Teal Brocade Coat People 2 ZwzI10q
10 Jacket Brown 100 'Bernard Harve Dame Linen Størrelse Karriere

Fra træ til papir

'Bernard Linen Harve Brown Karriere Dame Jacket Størrelse 10 100

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Topshop 40 Uk Størrelse Frakke 8 Ærmeløs Sort Støvler Eur Us 12 rwO8rZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Brown Dame Jacket Linen 'Bernard 10 Harve 100 Karriere

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Gray Hættejakke Sz Animal S Joie Print White Rw0xqAv0dO M Beige Zara Dobbelt Fur Jakke Størrelse Hooded Puffer Coat Quilted Anorak STAnAZv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Venezia Kvinder Billeder Blazer Læder Ny Se Jakke Chokolade Brun rrBxdngvq