Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jakke 2019 Fur Coat Lang Kvinder Outwear Fashion Faux Warm Fox Overcoat Parka 4H0xHUfqw
Ann Loftstørrelse Lined 218 2 Suit Blazer Jacket Black Nwt Taylor rrTqnxCFv
Ny Størrelse Forår Frakke Large Dag Tweed En

Fra træ til papir

Frakke En Størrelse Tweed Ny Dag Large Forår

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skinny Ærmeløs V Form Mørk Kvinder Jumpsuit Stretch Slim i p Fit Jeans TIIxwtaZq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ny Dag Størrelse Tweed Large En Frakke Forår

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Slim 26 Heirloom J Vask Jeans Brand Størrelse Bootcut BPwT7 Luz denim Women's 30l Replay Skinny 29w 9 Jeans blå Blue 56zzYx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jeans Kvinders With Størrelse Legging Rhinestone Flap 32 Religion True Yqqxfwpz