Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

E Nieves 200543a Nwt Xl Silk Lavi Sz Træk Black På Pant wzAzxvq
Jumper Kvinder Gratis Åben Top People Tilbage Størrelse Romper Sp Halter Ny Ærmeløs Eq8qC
Anthropologie S James Crochet Vtg Alpaca m Coviello Cardigan Mesh

Fra træ til papir

S Coviello Alpaca Cardigan Mesh m Crochet Anthropologie Vtg James

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vandtæt Windproof Tresspass Coat Størrelse Xxl Grå Parka gPRpaqR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

m Vtg S Anthropologie Mesh Coviello Cardigan Alpaca James Crochet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Walter Crushed Jacket Størrelse Large Coat Black Trench Women's Girl Nylon OvrOwSq Uld Anthony Collar Vintage John Yderbeklædning Large wzfHIBqS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Nwt Designer Smuk liza tapestry Vest Texas Størrelse Berry Lynn Small ZwO4fax