Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Slank 26 Skinny Beskæring Joe's Jeans Hvid Størrelse Ren Manchet wxfXgZ8q6
Bone Skinny 26 Kensington Rag Størrelse I jean dfwWxC
Jacket Winter Slim Stilfuld Down Hooded Sbox14 Coat Cotton Collar Kvinders Long Fur

Fra træ til papir

Slim Cotton Down Kvinders Stilfuld Long Sbox14 Collar Jacket Fur Coat Winter Hooded

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cream Kvinder 38 Xs Blue Clasp Norway Strik Cardigan Of Wool Pure Sweater Dale ORzT4xqT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinders Coat Slim Stilfuld Jacket Hooded Sbox14 Cotton Down Winter Collar Long Fur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Åben Poncho Strik Soft 12 Sz Kold Allsaints skulder Sweater Cream Drapey Neve wH8qxPItn Xl Puma Trykt V Af Fenty aften neck Blue Rihanna 191239307227 Knit Cable Women Sweatshirt 7U8dwxH8q

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

673798 S Sweaters Alexander Mcqueen Lilla 01H0RZ