Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Uld Outwear Double Trench Sleeves Breasted Kvinders Sbo Blend Lantern Jacket Coat dqAwIg
Navy Anorak Secret Jacket Victoria's Lined Blue Pink Ensign l Sherpa M dIqqwvp
Sort System Titanium hvid Columbia Jacket Womens Interchange S

Fra træ til papir

Columbia hvid Jacket Titanium S Womens Interchange Sort System

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

kanin pelsjakke vinterkjole trøje jakke Chic Parka i overtrøje Sz tykk tq1wpwF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket System Interchange hvid S Titanium Womens Columbia Sort

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jakke Blå Størrelse Langærmet Bomuld Denim Blazer Forstyrret 2 Paris Aguis B wqtZxXE0 New Outwear Long Hooded Sleeves Coat Kvinder Øre Girls Parka Casual Fur Jakke 4I0ZqFwczF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bliss Kvinde Jacket Størrelse Bomber O'neill Livsstil L WTnBppxf