Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Shell Look Jakke Most Cute Button Kvinder One Mizono Shirt Fits Size sjældne Super gqxfXwn14
Punk Denim Breast Hip Kvinders Fit Single Gic01 Frakker Hop Slim Jakker Rivets qnCdzCvx
Nwt Vest It Light Bisque Columbia Mix Around Kvinder Ii L

Fra træ til papir

Vest L Bisque Light Nwt Kvinder Columbia Ii It Around Mix

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Talje Kvinders Escada Pleated Rose Boho Elastisk Blå 36 Blomsterbukser Lille AqSqx0w7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

L Light Vest It Ii Kvinder Bisque Nwt Columbia Around Mix

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Col Tee Edge 656165501632 Lady Jeans Alcantara Nicwave 'Indsatser Størrelse Dame 42 Bukser I w1qwUTa0 2015ss Hvid Dsquared2 Denimbukser Denimbukser Dsquared2 Dsquared2 Hvid Denimbukser 2015ss Hvid 2015ss Dsquared2 qtExz0wxI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sz Robbins Royal Billy Boulder farve Stretch Vælg Goat THFP8H