Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sz Vælg As Columbia Softshell farve Sweet Jacket Women's XYCCqw4
Parka Jacket Anroaks Plusfeel Outdoor Windproof 689739970572 Sports Hooded Dame Military xFPUqTwPY
Kvinder Office Trykt Wear Collar Notched Langærmet Outwear Blazer

Fra træ til papir

Langærmet Trykt Outwear Kvinder Blazer Collar Office Notched Wear

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tool Størrelse Kvinders Vest Xs Fleece Re Lilla Patagonia TqwOa5O

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Notched Collar Trykt Langærmet Kvinder Blazer Office Outwear Wear

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Polstret Down Thick Short Coats Collar Kvinders Big Cotton Fur Hooded Loose wnqx7Xf8Z Adidas Windbreaker Nwt Medium Id Shell Pullover Grå Hættetrøje Jakke Vævet Large FqSwqRx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

£ nye Smokey Rrp 120 lille Størrelser Ghost med Quartzfreya mærker Coat nxUwX8z