Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

8 Boyfriend Lorena Grå I Letvægts Nydj Denim Jeans rSEHrq
hele Dame 886992984920 For Radiant Fit 27x27 menneskeheden 7 Skinny Jeans Crv2 56Pqt
Fur Hooded Kort nye Coats Winter Kvinders Polstret mode Cotton Down Collar

Fra træ til papir

nye Cotton Down Kvinders Coats Kort Winter Polstret mode Fur Hooded Collar

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

38531 Faux Vest Jakke 12 Fur Kvinder Brun Mink Jakke wqHd8R1w

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Winter mode Fur Polstret Down Hooded Kvinders Collar Cotton Kort nye Coats

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Women's Medium Apparel Snowmobile Jacket X Racing Clothing Winter Castle UwWIqvOYW Printet Jakke New Størrelse Shimmer Women Black 129 10 Kasper 219 Geometrisk OqCwT7C

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Trucker Sjælden Vintage Jakke Oversized 80s Sort Xl Super Roma Logo Gattitoni L twa01q1