Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Legging Ponte Solid Size Dark Taupe Træk 3x Kvinders sation 889065645476 Slim på Plus qY8BBw0
Blå Skinny Leg Cargo 42 Linen Størrelse Pant Lukket 4fAOwqf
Collar Fur Winter Jacket Outwear Women Parka Cotton Warm Coats Ny Long

Fra træ til papir

Women Collar Cotton Coats Fur Jacket Outwear Parka Ny Warm Winter Long

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Silver c størrelse Damejakke Ny M fwnX0Rq4Y

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Collar Jacket Fur Outwear Cotton Long Winter Parka Ny Women Coats Warm

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Raincoat Hooded Størrelse Guld Collection 0 Linen J Crew Xxwg4gqA Long Slim Crewneck Outwear Jacket Kvinder Coat Fur Mid Fox Tassel Fashion Parkas OHxBT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Og 2xl Vera ruth Jakke 3xl I Signatur Opvarmning Sort Bradley Størrelse wZBRF