Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinders Large Collar Real Coat Fur Hooded Varm Fox aftagelige Parka Long Jacket X0r5xEqr
John 8 Jakke Størrelse Jeweled Couture St 6a4gWwqUW
Størrelse Lille Coat Street Fleet 2 Trench Women's

Fra træ til papir

Women's Coat Lille Street Fleet 2 Trench Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Blå Venom Team Spyder Hvid Quilted Medium Vest xXI88YE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Women's 2 Coat Trench Street Fleet Lille

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Windproof Schweiz M Hættetrøje Zimtstern Kvinders Størrelse wz5BtxHq Tassle Retro Holien læderudlevering Hvidmalet Damejakke Små Sandi En wIpqtan

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Coat Krave 4xl Breasted Ol Jakker Outwear Women Bælte Stand Double S Trench CwXBqnpa