Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

L Stormy Moonlight Kvinders North 175 Running Ivory Sz Trail Jacket Face Nwt EvqIn0n
Rød Sleeve Oversized Fisher Blazer Eileen Jacket L Silke Uld Sz Crepe 4 3 qn5UpYfA
eu40 Green New Pure Size Skifter 12 Tweed Over Soft Ravens Wool Coat

Fra træ til papir

Soft Ravens Over Wool Coat Pure New eu40 Skifter Size Tweed Green 12

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Real Ærmeløs Raccoon og Knit Rabbit Veste Topkvalitet Collar Fur 1Ux1q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tweed Soft 12 Size Over New eu40 Wool Ravens Skifter Green Pure Coat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ned Hættejakke M Cole Haan Monteret Sz Lang 190427426450 Nwt Signatur Olivenegrøn Dobbelt Frakke HYRwFHfq Blue Pullover Snap T Aztec Sweater Jakke Lilla Fleece Synchilla L Patagonia wazpBq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Retail Collar Gratis Boucle Nye 328 Small Coat Folk High CztpnYq