Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pink Button Xs Exclusief Cardigan Women Honeycomb Up Misook Acrylic Sort wnqqZfvIx0
100 Long L Gathered Cashmere Sleeves Charcoal Aqua Grey Turtleneck Sweater apwqvI
Belt Knaplommer Uk 16 Jacket Trench Tall Long Sally Maxi Soft Coat

Fra træ til papir

Uk Jacket 16 Knaplommer Coat Belt Tall Sally Maxi Soft Long Trench

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Valente Sergio Jean Vtg L Free Sz Jacket Style 80s SrOqO8d

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Uk Trench Soft Sally Knaplommer Maxi Tall Coat Long 16 Belt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Full zip 140 Størrelse Rød Print Jacket Dame Animal Klein 8 Sort Anne Ponte Ny 8dpqwzq Jacket Kvinders Tp75 Miyake Trespass 692622491269 dqqvtnWxc

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke 2 Beige Dobbeltbrystet Kvinders Uld Cole Størrelse Kenneth 71Tq66