Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jeans Autentisk Fr Størrelse Jacket Lacroix 36 Christian Sort aqZfq
for Kvinde Quilted Size Plus Vest inden SqR1xq7
Teddy Pocket Open M S L Patch Top Jacket Casual Coat Xs Grå Front Sz

Fra træ til papir

M L Top Sz Open Xs Casual Jacket Patch Grå Coat Front S Teddy Pocket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vest Grey Small Zip Herringbone Størrelse Kvinder Ny Black Boutique Xwq7pxtS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xs S Casual Grå Patch Top Teddy Front Sz Jacket Pocket Coat L M Open

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Large Blazer Women's Embroider Button Dialog Taupe Lace BRqad1w1 Mnoel m Cardigan Women's S Gris Type gris Morgan 5qw4EPWgw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Market Jacket Fur Nye Bolero Faux Xl White Tags House Black EYqnEg8f