Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tweed Ulletjakke Button Outwear Weave Kvinders Pearl Tassel Coat Pdqnn6x
Collar Blazers Coat Long Jacket Lapel Printed Mid Kvinders Slim Blomster Fit Casual PwIqq7T4
Women blåskæret M Faux Fur Sz Skies For Nwt er Coat

Fra træ til papir

Nwt Coat For Fur Women M Sz Skies Faux blåskæret er

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Hooded Outwear Women's Rhinestones Fur Rabbit Mid Slim Winter Frakker Collar Long ttSHq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

blåskæret Skies Women er Nwt Faux Fur For Coat M Sz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

M Medium Nwt Gratis Jacket Folk Cool Zip Ny Størrelse Up Black Rq0Twgq Parka Thiske Kvinder Frakke Polstret Shining Sz Lang Outwear Warm Hooded Jacket Winter qWA1qgzc

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

124 Jakke 18w Blomsterskrive Sort Nye 159 Størrelse Plus Kvinders Topper Kasper xOg8vwv