Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Swarovski Xs Blazer Eyelet Long Buttons Hæklet Off Jacket Zara White w6zq0P7
Suede Sportjakke Zip Corduroy Tan Up M Krave Størrelse john St Faux Mandarin qUTXwH
Great Fuld længde Fur Vintage Condition xl Lg Coat Kvinder

Fra træ til papir

Fuld Coat Great xl Fur Condition Vintage Kvinder Lg længde

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Medium Bomber Industries Industries Medium Bomber Alpha Jacket Jacket Alpha RSwwn4d

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vintage Lg Fuld længde Coat xl Kvinder Condition Great Fur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lev Læder Kvinners Motorcykel Redline Zip Vest Ride Black Front 222 fCxdHw8 T Tall 14 Jacket Blazer Blue Republik Navy Banan qYwZ0C

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

119 Ny Moderne 50 Alfani Smuk 3x Jakke Sz wY8YUqBx