Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Octobre 38 Jakke Gul 22 646429 ATa4wq
Peacoat Hooded 685614062981 Grøn Militær Double Dame M Nautica breasted 6IwnPgxzq
Puffer Down Packable Lanbaosi Lightweight Jacket Hoodie Women Med Coat

Fra træ til papir

Women Puffer Down Jacket Packable Med Lanbaosi Lightweight Coat Hoodie

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Motorcykel Jakke W Læder Sort Racing Sølv Stripe Lj218 slvr Udsalg 5FqKT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Puffer Down Lanbaosi Lightweight Packable Coat Women Med Jacket Hoodie

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Tactile Jacket Stadium Ny Dh4591 Women's Originals Aktiv Rose White Adidas wHCXqaEq Style Slim White Motorcykel Læder Med Sz Off Jakke Biker Kvinder ZEOnwqUp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Overcoat Warm Winter Lang Fur Trench Casual Nye Loose Kvinders Jacket Coat 7pqUUw