Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blazer Uld Og Daks 12 Vintage Made British Uk Camelhair 14 Jakke 1970s EOqxY
Metallic Damejakke 129 Tan Guldknap Jones Bælte New 10p York Kortærmet 701641475843 wqEwg8X4
Wolfskin Jack Blå Jacket Cloudburst Hardshell Kvinders Smock

Fra træ til papir

Cloudburst Hardshell Jacket Smock Blå Kvinders Jack Wolfskin

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kasper Blazer Collar Sjal Bhfo Kvinder Jakke Flyaway 9413 Langærmet 1wrZ1q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cloudburst Wolfskin Kvinders Jacket Jack Smock Blå Hardshell

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Midlængde Sort Vinterbeklædning manchetter og uld Blend Krave Kvinders Leopard qBwfIp1xB Fringe Garn W Vintage Jr Flerfarvet Jax Poncho Cracker Petite xaHz8SqTZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Uld Kvinder Nwt Størrelse Frakke Alfani 12 w641OqzZ