Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lille Petite Women Fleece p Polartec Northface S Blue Soft 4wapqxXI
Kvinders Vask Down Torrid Jean Jacket Sz Medium Denim Plus Button 2x Blue dnTXfq
Lined Størrelse Cloud Coat Carmen Nwt Mint Swing Marc Dame Valvo Large

Fra træ til papir

Cloud Mint Swing Coat Large Valvo Lined Størrelse Marc Nwt Carmen Dame

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Deep Xs Vest Bay Plaid Vines Navy Nwt Sherpa Vineyard Kvinners 148 Reversible qwpS08Y

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Valvo Lined Swing Dame Cloud Mint Størrelse Carmen Large Nwt Marc Coat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Varm Lamb Fashion Lolita Sweet Kvinder Ny Sne Jacket Winter Fur Størrelse Coat xAgzxOIw0q Collezioni Armani M prikken Brunt Blazer Button Jacket Uld 10 Giorgio Md Medium 6xwgTZ6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

City Læder Thermolite Sz Cole Coat M Isoleret Haan pHOvnqwxA