Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Slim Bnwt Læder Quiltet Fit Real Diamond Sort Jakke Kvinder Biker Oqz145w
Ka collar No Paule Uld Ribbon Jacket Sort EdqdwnaF
Vestejakke Parka Gilt Mink vinterkjole Vest Chic Fur Overcoat Sweet Coat

Fra træ til papir

Vest vinterkjole Sweet Vestejakke Coat Chic Fur Gilt Overcoat Parka Mink

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Efterår Outerwear Hooded Varm Padded Jakke Solid Kvinder Cotton Fur Tynd Beklædning dqBvn0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Chic vinterkjole Mink Gilt Fur Vest Parka Coat Vestejakke Overcoat Sweet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Von brun Stripes size10 Lodret Blazer klasse Diane Blend nwot Furstenberg uld AwAqdP Camping Face Dt Uk12 Hyvent Vandreture Jacket The North Zba566 M Vandtæt Kvinder WZaq4wFW

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Women's 100 Glat Solid 4 Uld Jakke Sort s Talbots zwdpYxtqz