Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kimes Boot 5000 Cut Modest Ranch Kvinder Betty Jeans Aq4wgAr
Farverig Lt Stor Denim Leggings Omgivelser Metro Blød Sort Ny Bukser Tall qECB0OwO
Mid Faux Lapel Leather Collar Elegant Slim Fit Park Chic Kvinders Coat Jakke Long

Fra træ til papir

Mid Faux Slim Kvinders Lapel Collar Park Elegant Long Leather Chic Jakke Fit Coat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bnwt Leather Ref Zara Jacket Biker 232 3046 Effect Red zSxznHqr

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinders Leather Chic Collar Park Mid Jakke Coat Elegant Lapel Fit Slim Faux Long

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lang Perler Jeans Kvinder Frakke Denim Perler Ripped Løs Sleeve Jakke fwHTxqUPg Casual Fleece Dg793w Zip Sweater Jakke Polyester Fuld Devon Jones Kvinder OaqvwOCE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ralph 8 Størrelse Lauren Blå Blazer Etiket BqwI05p