Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pants 25 Grey Womens Størrelse Soft Skinny True Jean Stella Stretch Religion qv4xPXw
Talje Brand Leg 27 Skinny Blå Jeans Størrelse 90010c012 J fRdqwYB44
Silke Eur 14 Jakke Carmen Us Dee Uk Sequin Bead Broderet 44

Fra træ til papir

Jakke Sequin Eur Dee Broderet 44 Carmen Uk Us 14 Silke Bead

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jackets Winter Løse Thick Outwear Varm Coat Hooded Fur Parka Kvinder Black Down 86Uq0W

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

14 Sequin Broderet Carmen Uk Dee Bead Silke Us Eur 44 Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jacket Asymmetrical Leather Women's Vintage Black m Biker BwfHZOxOqn Outlaw 368410 Spyder 200 Fleece msrp Sort Jakke 139 Kvinders 001 51TXT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tykk Rainproof Lys Varm Snejæst Down Dame Jacket og 6pq7Oxz