Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Agave Frakke Sort Grå Nye Jakke Blå Ladies North Pink Face Grøn Kvinder IRgSB
95636004454 Sophia Women's vinterjakke isolerede Arctix lille hvid T4Y7Wdx5n6
Laurel Pant Run Woolrich 6 Cabriolet Kvinder Stone

Fra træ til papir

Woolrich Kvinder 6 Cabriolet Run Laurel Stone Pant

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

mørke Flare For Jeans vask Dojo hele Stitched 7 27 menneskeheden B17 Pocket I SgWnX4RORP

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

6 Cabriolet Stone Woolrich Kvinder Run Laurel Pant

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder 26 Bcf84 9334856838540 Blå Rrp 158 Jeans Teskefuld Autentiske Le En Størrelse Cats 5WPHSB8Txw Flat Burberry Ee6791 Jeans 10 Nova Front Zip Piping Sz Blå London Bootcut TqE7p

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

27 Religion Størrelse True Joey Long 5 33 Button Awesome Flare X Jeans Flaps Women's 8x4gwfx