Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Ashland Crop Mid Ben Euc Distressed Raden Sz Lige Jeans Rise 8 qwC5t11d
Elastic Hole High Waist Broderi Bukser Ripped Jeans Denim Women Pencil O8Hqwgq
M jakke kollektiv størrelse designer meo C hvid

Fra træ til papir

kollektiv jakke designer meo M hvid C størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Melange Camel Women's Size Womenswear One Active Neckerchief Gray Gray 06 pqCaYw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

jakke kollektiv C størrelse designer hvid M meo

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lapel lynlås Kvinders Slim Jakke Læder Beskåret Belts Fit Pu Langermet Chic q66ptxPE Steampunk Lang Hættejakke Frakke Casual Heksekjole Punk Cape Sort Rave Gothic BqgZgw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Casual Jacket Zip Mønster Up Coat Moto Broderet Stof People Strik Print Free w8vHfv