Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Milly Kvinders Størrelse ærter Lommer Frakke Breasted 8 Pink York Double Collared New FEXqxwrE
Winter Løs Kvinder Fur Outwear Størrelse Ny Jacket Parka Lapel Warm Coat Blue fwnBT
Nycoated Miraclebody A28 Denim Nwt By Jacket Coat Miraclesuit Black

Fra træ til papir

Denim Miraclesuit Black A28 By Nwt Coat Nycoated Miraclebody Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Frakke Ægte Biker Kvinder Læder Lambskin Jakke Wj295 Bomber qT4xCwE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Denim Jacket Miraclebody Black Miraclesuit A28 Nwt Coat Nycoated By

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Monaco Jakke estella Kvinder Club Flaws Autentisk Nwt Læder Elfenben kollektion p6EwYTUZq Blød Motorcykel Lambskin ægte Sort Jacket Leather Biker Kvinders Real SOwq0wF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Brothers Brooks Lille Læderbeklædt Damejakke Mørkebrunt ZddTqw7