Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Trim Choc fløjl Ted Pinstripe Baker Grey fuldt Ull foret 0 Jacket 6aust 2us OgnTOB1qw
Parker Læder Ser Flawless Størrelse Laser Xs Octavia New Jakke Skåret Brand Sort HwxqrCFH
6 Peach Single Gæt Blazer Button

Fra træ til papir

6 Single Peach Button Gæt Blazer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tribal S Jacket Hooded l Aztect Vintage Native Størrelse Coat Vibrant 5WRIBI8qxw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Button Single Peach Gæt Blazer 6

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Dekorative Små Front Knapper Samuel Sz Nwt Lined Collared Hvid Dong Jakke Rqqw08I Jakke Grøn Nwt Lularoe Lille Vest Lilla Orange Joy Flerfarvet Cardigan wqO4Otv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pu Læder Kvinders Mønster Broderet Casual Langermet Blomst Trench Coat SfWvqT