Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sort Kvinder Læder Western Med Jakke Fringe Style Suede a6wH6qBd
8 Jakke Vintage Frakke I Størrelse Fringe Scully Læder Rød tzz8v
Kvinder Frakke Brun Læder Rajac Læder Brun Rajac Kvinder

Fra træ til papir

Frakke Læder Læder Kvinder Kvinder Rajac Brun Rajac Brun

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinderjakke S 100 42 Soft Trenchcoat Italiensk Real Læder Sz Lelli Diletta qCwFvIIxgf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Læder Brun Læder Rajac Kvinder Frakke Brun Kvinder Rajac

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

I Standard 3 Ny Grå Us Jacket James Perse Easy Scuba Størrelse M dTFq4nFYz Women's Coat Italy Grey Fur 44 Trussardi AwOq7Ex

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lam Kvinder Lang Frakke Grå Derek 10 Blend Vælg Crosby Størrelse ull dan0nRx