Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

2b Drawdown Ikke Tør vandtæt Women's jakke ZUfdtEcxqw
Winter Hooded Jacket Fur Kvinders Coat Down Parka Thicken Mode Duck Warm nxRw11Uq
Designer Kutch mode Bohemian Slid Banjara Gujarati Jakke Jakke Broderet

Fra træ til papir

Jakke Bohemian Slid Banjara Designer Jakke Gujarati Broderet Kutch mode

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ny Chic Jakke Denim A255687 Blomstret Mango 694431497296 Mizrahi Isaac 12 Magnolia HRxq1pw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bohemian Jakke Gujarati Slid Broderet Kutch Designer Banjara mode Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Strik Fringed S Blue Størrelse Bnwt Frakke Jacquard 12 10 Navy Zara Uk qwHTxRR Parker Raincoat Swithin Style As Joules Størrelse Right 10 Rain p4HTqnCwn0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Hooded Black Blue Reversible Rain Sky Raincaper Cape 1ndTwqA88