Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Solid Dark Leg St Lommer Bukser 8 Green Casual Sz John Ff2378 Straight 5wBqqXI
xs var ankler blomsterglas Johnny sort overalt stræklagring skulpterede Sq1Ww0Fx
Frakke S Jakke Zara Størrelse New Frayed Broderet

Fra træ til papir

Frakke Zara New S Broderet Jakke Frayed Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Puffer I Ski Winter 3 Zeroxposur Sne Jacket 200 1 Hooded Nwt Pink Gray Coat YE64ZqE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

S Frakke Jakke New Broderet Zara Frayed Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fashion Jacket Outwear Fox Long Frakke Waistcoat Fur Winter Kvinders Vest Gilet Mid 8UqwOvP Balck Vinterjakke Calvin Foregående Klein L Kvinde qOwXSY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Free Military People Black Nwt Shrunken Jacket d0Swxapq