Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

J 27 Brand Jeans Wash Skinny Maria Waist I High Denim Size Black Hewson aarx7Hw
31 Seven 7 Jeans Bootcut All Mankind For nHTqS
Women Denim Jean Oversized Jacket Yeokou Coat Baggy Løs Boyfriend Junior's Bf

Fra træ til papir

Women Yeokou Junior's Jacket Denim Boyfriend Bf Coat Oversized Baggy Løs Jean

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Boucle S 20 Stilfuld Navy Amethyst Ny uldblanding knapper Peacoat M gAwpE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women Løs Denim Boyfriend Jacket Junior's Oversized Yeokou Baggy Coat Jean Bf

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Stud Sølv Udsmykninger Jacket Xl Gilman Faded Jean Denim Dg2 Diane Distress 4UZYxwZ0 Karriere Slid Skirt til g301 Stretch arbejde Peplum 10x Suit 52 sz16 Monteret Plus1x FcIXBqw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Faux Overcoat Varm Jacket Lange Coat Outwear 2019 Kvinder Ermer Fur Hooded qUxPptwf