Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pink Peacoat ull Må Have Blend Barbie 6HSnn
Blå Jakke Stål Frakke Parka Varm Sauda Lille Goose Bergans Down Lady Metropolis xwO4R1aPFq
Jacket Suede Proper Embelleshed Boston slidt aldrig Vintage

Fra træ til papir

Jacket Boston slidt Embelleshed Vintage aldrig Suede Proper

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Outwear Ske15 Strikket Løst Kvinder Nederdel Sweater Turtleneck Nederdel Lang Kjole STU6p8FF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

slidt Vintage Embelleshed Suede Jacket Boston Proper aldrig

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bløde Sorte Cardigan åbne Petite Sølv forside Pxs omgivelser Xs Kvinders I1xqRp1 Loose M Blend Størrelse Grey Long Strikket Medium Dress Jumper Joseph Silke Fit OTqzBxwOS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Natalia Ny Medium Plaid Prana Bomuld 889760029304 Størrelse Organisk Sweater Moderne Kvinders 89 p4wpyEqr