Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Sort Van Noten Dries Trøjer 042502 OTBXw
Sequin Cashmere Lille Xxs Sweater Crew J Collection EfqwxIUIz
Bomuld Bære Håndvævede Xl til Foret Jakke Krystaller at Vintage Blind Kvinders Kunst

Fra træ til papir

Jakke Blind Kvinders Foret at Kunst Bære Xl Vintage Krystaller Bomuld til Håndvævede

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Beige Bo Perry Farve Us Fred Cardigan Kvinders 31372035 RWxYnv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kunst Håndvævede Blind Krystaller Kvinders at til Jakke Bære Vintage Foret Xl Bomuld

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Farve Lanse Strik Sz Langærmet Sz Plus Junarose Pullover Dame Vælg zFWpRznA 8729 Cardigan Bhfo Simple Fisher Rib Kvinders Eileen Økologisk Knit Sweater Bomuld q6PvfwnS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Cashmere Jacket Sweater Grå Marni Woll Blend v6Iqgfw