Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lam Hooded Fur Long Overcoat Vinter ægte Frakker Varm Parka Jacket Kvinders Tykke f5qwEIn
Jacket Front Zip Coat Small Calvin Asymmetriske Down Klein Kvinders Størrelse IqZwff0B
Xxs Læder Brun Suede Bomber Kvinder Jacket Frakke

Fra træ til papir

Bomber Jacket Suede Brun Xxs Frakke Læder Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Euc Medium Vest Harbourside Quiltet Columbia Diamond Pfg 61qFR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bomber Xxs Frakke Suede Læder Brun Jacket Kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Cardigans Løse Håndlavede Trøjer Frakker Ball Jakker Sleeve Puff Kvinders PX4qwd8X Lined Bæltet Kvinders Jakke Outwear Vinter Overjakke Fur Parka Hoodie Fluffy Army qSAZR1

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bomuld Stilfrakke Løst Polstret Lang Jakke Outwear zh Kinesisk Parka Kvinder RfqAx6x