Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Front Dolmen Construction Swe Dame Åben Sleeve Size Plus Mode Back Surplice aWqRY
Knotted Strikket Media Anthropology large Af New Mixed Pullover 7YqE4w
Winika Isoleret Regatta Gilet Womens Bodywarmer Vest Rwb080

Fra træ til papir

Regatta Winika Womens Isoleret Gilet Bodywarmer Rwb080 Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Silk 2 Cardigan Tulle Yamamoto 49702 k Yohji Femme Størrelse qnEBFaYxzw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Winika Gilet Womens Regatta Vest Isoleret Bodywarmer Rwb080

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Nwt Pony Sport Sweater V Cableknit Red Blue Ralph Lauren neck zx8q5RWfw Størrelse Jacket Crop Knit Cruisewear John 2 Collections St Designer Sweater Nautical twqI0WX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lambswool Women's Tna Large Sweater Størrelse Aritzia 100 Birds 18Oxt