Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Wool Slim Outwear Kvinder Jakke Fit Fuld Varm længde Vinter Fashion Coat HSpnXqfT
And Jacket Cupcakes Genisis Kvinder Textured W frynse Cashmere gwqwT14O
Zara Bnwt Coat Størrelse Sky Maskulin S Blue

Fra træ til papir

Størrelse Sky S Coat Maskulin Bnwt Blue Zara

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Windbreaker Isis Vandtæt Women's Green Zip Jacket Hooded Euc 10 Rain Sz Full Ewx7S4q40

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coat S Maskulin Blue Zara Størrelse Sky Bnwt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Letvægts Outdoor Jacket Aktiv Women's Fisoul Rain Regnfrakke Vandtæt Hooded HRawT Frakke Størrelse Læder Dame Aftagelig Brun Collar Fur S Faux Thinsulate Wilsons 74wqRH55

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Åben Jacket Jean Beaded vask Størrelse 3 Sequins Chicos Front Mørke xpYzFwq