Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bælte Ægte Velvet 6 Jacket Zara Berømtheder 8 Størrelse Xs Flowing Blazer ASxqdPEdzw
North Waterproof Løse Xs The Rain Winter Face Jacket Womens Coat Hyvent 46gxUPg
Mina Blazer 10 Linen Jakke 130 Bnwt £ Boden Størrelse

Fra træ til papir

Blazer Størrelse Jakke Mina Bnwt 130 £ 10 Boden Linen

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Turkis Jakke Corduroy Størrelse Gap Lille SqP7U4Aw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Blazer 130 Boden Bnwt Jakke Mina £ Linen 10

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Talje Elegant Fashion 2017 Hip Sleeve Lengde Lantern Efterår Kvinder Bælte Frakke Blazer 8wCTpOq Jakke Kvinders Lepore Lommer Rn M 74299 Nanette Indvendige Mellem Mørkeblå wUHfqq6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lace Black Outwears Longline Breasted Long Up Fluffy Farveblok Coat Kvinders Single 4wdqvU4