Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ny Hvid G1290 Lille Forår 2017 Sweater Bomuld Eyelet Jcrew Sommervægt I RqvwSY
❤ Poncho Red Australia 12 Sexy 10 6 Hood Fur Jumper Glossi Ladies 8 Sweater xwROv
Blue Puddel Fleece Patagonia Full M Women's Jacket Zip

Fra træ til papir

M Jacket Full Blue Patagonia Fleece Women's Puddel Zip

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bolero Fur Jacket Blazer Beskåret New Sort J York Sz Frakke Eliza Faux L Shrug AFzqzw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Zip Full Puddel Women's Jacket Blue Fleece Patagonia M

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Enkelt Denim Jakke Jeans Dekoreret Bryst Style Casual Knap Overdimensioneret 471Brwq4 Plus Slv Duster Jessica Open Brown London Jacket Damer Orange 20w Long Dark zq5TqUv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Brun Wilsons Maxima Kvinderjakke Læder L Størrelse 6BvPB4wq