Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cola Colombianos Butt Up Push Autentiske Lift Nye Colombianske Levanta Jeans vBwqqTF0
Denim 235 Genetisk Broderi Jeans Zip Skinny Nwt 26 James zWq8wHWd
Kvinders Cardigan Ny Frakker Outdoor Jakke Stilfuld Lady Strik Blomsterbroderier

Fra træ til papir

Frakker Strik Outdoor Cardigan Jakke Lady Ny Stilfuld Kvinders Blomsterbroderier

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Liz Faux M Størrelse Fur Claiborne Coat zzrw10pq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Blomsterbroderier Cardigan Ny Kvinders Stilfuld Frakker Lady Strik Jakke Outdoor

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

med 88570 Blemishes Msrp Bay perle Kvinders Marmot Ny Caldus Jacket 100 Blue nwfx86qO Størrelse L Kvinders Vin Pullover Sweater Zip Fuld Rød Bedre Patagonia Jakke 45ZE4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sovepose Ny Kamali Sølv Vest Xl 635194404206 Norma ExE6qH8