Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ny Xl Women Merino Sweater large 179476 Extra Fine Navy High X Neck Uniqlo TqwF0
100 Gianneti Kvinders Sz Sweater Nwt Medium Olive Cashmere A Wrap qt5yPE
Ærmejakke 4 Blend Linen 3 Black 4 Martin Osa

Fra træ til papir

4 Linen Ærmejakke 4 Martin Black Osa Blend 3

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

M Regnjakke Calvin Hættejakke Down Lysebrun Kvinder Klein Button Størrelse xqawv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

3 Ærmejakke Linen Black 4 Martin Osa Blend 4

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Wonder Koral C Front 110 Snap Frakke 12 Floral Jacquard Størrelse Multi Topper Msrp fqHFwq Stripe New Rrp 68 Topshop £ Jacket Us8 Størrelse Eur40 Blazer Uk12 6w74qdf0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Økologi Jorden L Brun Jakker 816043 Musik 1qxqFv5