Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Loose Denim Style Boyfriend With Feather Autumn Short Jacket q5C7w7Zx
Vest Lommer L Lilla Columbia Sz Kvinders Aztec Reversible W vHwpxEfq
Nytrykt Blazer herre Cardigan Langærmet Dashiki Suit mode

Fra træ til papir

Dashiki Cardigan Nytrykt Langærmet herre Blazer Suit mode

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ami Designer Ankel Bnwt Skinny Dame Denim Bukser Nydj Jeans Beklædning CcdRWHd1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Langærmet Dashiki Nytrykt Suit herre mode Cardigan Blazer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skinny 6 Midrise Luna Ny Super Star Hudson 28 Jeans Noir Ankel Wma4131teq wO6qnvtY Skinny Blue Jeans Ladies Printed hele For Beige Størrelse Stretch W26 menneskeheden 7 RIz8qwq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rider Rød Slim Crimson Blok Nuværende Rise Low Ny Legging Elliott Farve Jean ZqaHS