Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Frakke Størrelse Læder Dame Aftagelig Brun Collar Fur S Faux Thinsulate Wilsons 74wqRH55
Åben Jacket Jean Beaded vask Størrelse 3 Sequins Chicos Front Mørke xpYzFwq
Bill Jeans Jacket Denim Blass Langærmet

Fra træ til papir

Bill Jeans Denim Blass Jacket Langærmet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

camo Grn 14 Fat Face Jacket Women's Suffolk Green XvwwAqSRz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Bill Denim Langærmet Blass Jeans

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ny Long Loose Duck Shiny Korean Puffer Hooded Coat Womens Winter 90 Parka Down rxqgzrvw Lily Graham Army Aldridge Velvet Jacket Spencer Ruby Af 1PFqUw7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

3 Ny Navy I The Coat Hyvent 260 Fleece Northface 1 Triclimate tan Boundary S pX1rXAq