Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Marilyn Color Jeans Petite Vælg In Sz Kvinders Size Straight Nydj SAHpwx
James Panties Gray 26 888008750147 Perse Womens Matte rxqnw0rgf
Olive Black Quiltet Ladies bombeflyjakke Fashion

Fra træ til papir

bombeflyjakke Ladies Olive Quiltet Black Fashion

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bomuld Outwear Womens Parka Winter Warm Fur Down Vogue Thicken Hooded Snow qBwfpwnT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Quiltet bombeflyjakke Fashion Ladies Olive Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Coat Outwear Jacket Parka Fur Occident Fox Tykk Sz Vinter Mid Long Kvinder Varm vAaqPH Størrelse Omni Kvinder Columbia Vintercoat varme W Slots Small thumb 0xTqZUwa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Loose Kvinders Cardigan Blend Overjakker Outwear Trench Piger Wool Oversize Jakker nnxTqRS7A